Productterugroeping:« Stronkje fruit van het merk Delhaize»Lees meer >

Recept zoekresultatenGegrilde groenten met buffelmozzarella en kruidencroutons
Delhaize logo
  • Gegrilde groenten met buffelmozzarella en kruidencroutons

Gegrilde groenten met buffelmozzarella en kruidencroutons

Gegrilde groenten met buffelmozzarella en kruidencroutons
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 2 bollen buffelmozzarella's
  • 200 g witte champignons
  • 3 paprika's
  • 220 g groene mini-asperges
  • 3 courgettes
  • 1 pakje gegrilde aubergines (diepvries)
  • 5 sjalotten
  • 1 ciabatta
  • 75 g pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook
  • enkele druppels balsamico
  • 8 e.l. olijfolie
  • basilicum
  • verse tijm
  • peper
  • 2 bollen buffelmozzarella's
  • 200 g witte champignons
  • 3 paprika's
  • 220 g groene mini-asperges
  • 3 courgettes
  • 1 pakje gegrilde aubergines (diepvries)
  • 5 sjalotten
  • 1 ciabatta
  • 75 g pijnboompitten
  • 2 teentjes knoflook
  • enkele druppels balsamico
  • 8 e.l. olijfolie
  • basilicum
  • verse tijm
  • peper

Begin met koken

: bereidingstijd + baktijd: 40 min
1
Leg de paprika’s in een op 200°C voorverwarmde oven en laat ze zwart blakeren. Pel ze en snijd ze in reepjes.
2
Snijd de courgette en de champignons in schijfjes, snijd de sjalotten in twee en doe alles in een grote kom. Voeg de asperges toe en kruid met zout, peper, olijfolie en de gehakte tijm. Meng goed. Gril alle groenten.
3
Leg de gegrilde groenten samen met de asperges op een schotel. Gril de pijnboompitten en strooi ze over de groenten. Voeg de stukjes mozzarella toe.
4
Snijd de ciabatta in stukken en leg ze in de oven of in een grillpan zodat ze krokant worden. Garneer de schotel met wat balsamico en verse basilicum.
1
Leg de paprika’s in een op 200°C voorverwarmde oven en laat ze zwart blakeren. Pel ze en snijd ze in reepjes.
2
Snijd de courgette en de champignons in schijfjes, snijd de sjalotten in twee en doe alles in een grote kom. Voeg de asperges toe en kruid met zout, peper, olijfolie en de gehakte tijm. Meng goed. Gril alle groenten.
3
Leg de gegrilde groenten samen met de asperges op een schotel. Gril de pijnboompitten en strooi ze over de groenten. Voeg de stukjes mozzarella toe.
4
Snijd de ciabatta in stukken en leg ze in de oven of in een grillpan zodat ze krokant worden. Garneer de schotel met wat balsamico en verse basilicum.
Nutritionele informatie
Energie: 401 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Pasen
Overig
Lente
Hoofdgerecht