Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 20 mei:Meer info >

Recept zoekresultatenRavioli met notenroomsaus en peterselie
Delhaize logo
  • Ravioli met notenroomsaus en peterselie
    C
Ravioli met notenroomsaus en peterselieC

Ravioli met notenroomsaus en peterselie

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 100 g walnoten
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • 20 cl lichte verse room
  • 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie
  • 1 ui
  • Geraspte parmesaan
  • 100 g walnoten
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 e.l. olijfolie
  • 20 cl lichte verse room
  • 500 g verse ravioli met ricotta en spinazie
  • 1 ui
  • Geraspte parmesaan

Begin met koken

: 15 min
1
Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het aan de kook.
2
Doe de olie in een steelpan en bak er 80 g grofgehakte noten, de fijngesnipperde ui en het gehakte lookteentje in op zacht vuur gedurende 5 min.
3
Spoel en droog ondertussen de peterselie, verwijder de dikste stengels en mix de rest met de room.
4
Giet dit mengsel bij in de steelpan, kruid met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
5
Kook ondertussen de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
6
Giet af. Zet de kookpot van het vuur, doe er de ravioli terug in en voeg de saus toe. Meng en serveer meteen. Bestrooi met de resterende noten en geraspte parmezaan.
1
Vul een grote kookpot met licht gezouten water en breng het aan de kook.
2
Doe de olie in een steelpan en bak er 80 g grofgehakte noten, de fijngesnipperde ui en het gehakte lookteentje in op zacht vuur gedurende 5 min.
3
Spoel en droog ondertussen de peterselie, verwijder de dikste stengels en mix de rest met de room.
4
Giet dit mengsel bij in de steelpan, kruid met peper en zout en laat zachtjes sudderen.
5
Kook ondertussen de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
6
Giet af. Zet de kookpot van het vuur, doe er de ravioli terug in en voeg de saus toe. Meng en serveer meteen. Bestrooi met de resterende noten en geraspte parmezaan.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1165; energie (kCal): 279; vetten (g): 16,3; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 3,2; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 744,93
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1165; energie (kCal): 279; vetten (g): 16,3; verzadigde vetten (g): 5,8; koolhydraten (g): 21,5; suikers (g): 3,2; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,9. Energie (kcal/portie): 744,93
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Room | Zuur | 15 % V.G.

Delhaize

Room | Zuur | 15 % V.G.

200 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,09

Tortelloni | Ricotta & spinazie

Delhaize

Tortelloni | Ricotta & spinazie

500 gr

€3,25

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio

Delhaize

Look | Netje | Bio

100 gr

Bio

€1,19

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

50 cl

€6,55

Totaal:
€10,41