Raapjes gevuld met gehakt en parmezaan


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 1 ui
- 1 el fijngehakte peterselie
- 2 blokjes kippenbouillon
- 1 l water
- 50 g geraspte parmezaan
- 1 snufje nootmuskaat
- 20 g paneermeel
- 12 raapjes
- 425 g Bio varkensgehakt
- zout
- 1 ei
- 1 ui
- 1 el fijngehakte peterselie
- 2 blokjes kippenbouillon
- 1 l water
- 50 g geraspte parmezaan
- 1 snufje nootmuskaat
- 20 g paneermeel
- 12 raapjes
- 425 g Bio varkensgehakt
- zout