Recept zoekresultatenRaapjes gevuld met gehakt en parmezaan
Recept zoekresultatenRaapjes gevuld met gehakt en parmezaan
Delhaize logo
  • Raapjes gevuld met gehakt en parmezaan
    Nutri-Score B

Raapjes gevuld met gehakt en parmezaan

Raapjes gevuld met gehakt en parmezaanB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 2 blokjes kippenbouillon
  • 1 l water
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 20 g paneermeel
  • 12 raapjes
  • 425 g Bio varkensgehakt
  • zout
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 1 el fijngehakte peterselie
  • 2 blokjes kippenbouillon
  • 1 l water
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 1 snufje nootmuskaat
  • 20 g paneermeel
  • 12 raapjes
  • 425 g Bio varkensgehakt
  • zout