Recept zoekresultatenCordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven
Delhaize logo
  • Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 250 g verse tagliatelle
  • een bord bloem
  • 200 g druiven zonder pitten
  • 2 eieren
  • frituurolie
  • 4 grote kalkoenfilets “bruinen en opdienen”
  • 4 sneden Comté
  • 4 sneden rauwe ham Superano
  • 80 g paneermeel
  • 3 eetlepels kweeperengelei
  • 30 cl rode wijn
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Tagliatelle | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    250 gr
    11,16 €/kg
    €2,79
    F2019060600038960000
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2013050600231030000
  • Gelei | Kweepeer
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    2+2 gratis
    450 gr
    7,53 €/kg
    €3,39
    S1989071400090280000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    6 st
    0,33 €/st
    €1,99
    F2010083100116000000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 25 min.

    1. Maak de kalkoenfilets plat met een deegrol of vleeshamer. Bedek elke filet met een snede ham en dan met een snede kaas. Plooi ze dicht. Wentel de pakketjes eerst in bloem, dan in de met zout en peper losgeklopte eieren. Haal ze tenslotte door het paneermeel. Zet ze 30 min. in de koelkast.
    2. Doe de wijn en de kweeperengelei in een steelpan en breng aan de kook. Roer met de garde tot een gladde saus en laat op zacht vuur sudderen
    3. Verwarm een bodem olie in een braadpan en bak er de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in.
    4. Voeg de druiven toe aan de wijnsaus en laat nog 2 min. sudderen, breng op smaak met peper en zout.
    5. Laat de cordon bleus even uitlekken op keukenpapier en serveer ze meteen met de beetgaar gekookte pasta en de saus.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Cordon bleu van kalkoen met Comté en pasta met druiven

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Tagliatelle | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    250 gr
    11,16 €/kg
    €2,79
    F2019060600038960000
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2013050600231030000
  • Gelei | Kweepeer
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    2+2 gratis
    450 gr
    7,53 €/kg
    €3,39
    S1989071400090280000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    nutri-score-bordered-b.external.00ed50ac.svg
    6 st
    0,33 €/st
    €1,99
    F2010083100116000000