Recept zoekresultatenRissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Recept zoekresultatenRissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Delhaize logo
  • Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el tomatenconcentraat
  • frituurolie
  • zwarte peper
  • zout
  • 200 g paneermeel
  • 2 eieren
  • 1/4 theelepel geraspte nootmuskaat
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 25 cl melk
  • 1 citroen (sap)
  • 325 g bloem (voor het korstdeeg)
  • 1 ui
  • 1/4 kl zout (voor het korstdeeg)
  • 400 g gekookte en gepelde garnalen
  • 0,1 g schil van een bio-citroen (zonder het witte deel)
  • 80 g boter (voor het korstdeeg)
  • 25 cl water (voor de vulling)
  • 50 cl water (voor het korstdeeg)
  • 100 g bloem voor het werkblad
  • 125 g bloem (voor de vulling)
  • 1 el tomatenconcentraat
  • frituurolie
  • zwarte peper
  • zout
  • 200 g paneermeel
  • 2 eieren
  • 1/4 theelepel geraspte nootmuskaat
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 25 cl melk
  • 1 citroen (sap)
  • 325 g bloem (voor het korstdeeg)
  • 1 ui
  • 1/4 kl zout (voor het korstdeeg)
  • 400 g gekookte en gepelde garnalen
  • 0,1 g schil van een bio-citroen (zonder het witte deel)