Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el tomatenconcentraat
- frituurolie
- zwarte peper
- zout
- 200 g paneermeel
- 2 eieren
- 1/4 theelepel geraspte nootmuskaat
- 4 takjes bladpeterselie
- 25 cl melk
- 1 citroen (sap)
- 325 g bloem (voor het korstdeeg)
- 1 ui
- 1/4 kl zout (voor het korstdeeg)
- 400 g gekookte en gepelde garnalen
- 0,1 g schil van een bio-citroen (zonder het witte deel)
- 80 g boter (voor het korstdeeg)
- 25 cl water (voor de vulling)
- 50 cl water (voor het korstdeeg)
- 100 g bloem voor het werkblad
- 125 g bloem (voor de vulling)
- 1 el tomatenconcentraat
- frituurolie
- zwarte peper
- zout
- 200 g paneermeel
- 2 eieren
- 1/4 theelepel geraspte nootmuskaat
- 4 takjes bladpeterselie
- 25 cl melk
- 1 citroen (sap)
- 325 g bloem (voor het korstdeeg)
- 1 ui
- 1/4 kl zout (voor het korstdeeg)
- 400 g gekookte en gepelde garnalen
- 0,1 g schil van een bio-citroen (zonder het witte deel)