Quinoarisotto met fijne groentjes en gegrilde makreelfilets
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 450 g makreelfilets met vel
- 250 g bio erwten
- 1 bussel radijzen
- 2 uien
- 300 g quinoa
- 100 g parmigiano
- 40 g melkerijboter
- 6 el olijfolie
- zout
- peper
- 1 bussel prei
- 450 g makreelfilets met vel
- 250 g bio erwten
- 1 bussel radijzen
- 2 uien
- 300 g quinoa
- 100 g parmigiano
- 40 g melkerijboter
- 6 el olijfolie
- zout
- peper
- 1 bussel prei
