Pasticcio van tortelloni met pompoen, ricotta en spinazie


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g bevroren groentemix voor pompoensoep
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 2 teentjes knoflook
- 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
- 500 g tortelloni met ricotta en spinazie
- 250 g ricotta
- 150 g geraspte mozzarella
- 2 el olijfolie
- peper
- zout
- 600 g bevroren groentemix voor pompoensoep
- 100 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 2 teentjes knoflook
- 2 blikken (van 400 g) tomatenblokjes
- 500 g tortelloni met ricotta en spinazie
- 250 g ricotta
- 150 g geraspte mozzarella
- 2 el olijfolie
- peper
- zout