Eryngiicoquilles met wortelpuree en peterselievinaigrette
door Line couvreur


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g koningsoesterzwammen
- 400 g wortelen
- 2 rode uien
- 1/4 rood chilipepertje
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 50 g kalamata-olijven
- 12 el olijfolie
- peper
- zout
- 250 g koningsoesterzwammen
- 400 g wortelen
- 2 rode uien
- 1/4 rood chilipepertje
- 1 biocitroen
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 50 g kalamata-olijven
- 12 el olijfolie
- peper
- zout