Recept zoekresultatenEryngiicoquilles met wortelpuree en peterselievinaigrette
Recept zoekresultatenEryngiicoquilles met wortelpuree en peterselievinaigrette
Delhaize logo
  • Eryngiicoquilles met wortelpuree en peterselievinaigrette
    B

Eryngiicoquilles met wortelpuree en peterselievinaigrette

door Line couvreur
Eryngiicoquilles met wortelpuree en peterselievinaigretteB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 250 g koningsoesterzwammen
  • 400 g wortelen
  • 2 rode uien
  • 1/4 rood chilipepertje
  • 1 biocitroen
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 50 g kalamata-olijven
  • 12 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 250 g koningsoesterzwammen
  • 400 g wortelen
  • 2 rode uien
  • 1/4 rood chilipepertje
  • 1 biocitroen
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 50 g kalamata-olijven
  • 12 el olijfolie
  • peper
  • zout