Quinoarisotto met asperges, citroen en faisselle
door Line Couvreur


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 bussel groene asperge
- 4 sjalotten
- 1 groot teentje knoflook
- 1 biocitroen
- 3 takjes tijm
- 1 bussel bladpeterselie
- 320 g quinoa
- 300 g kwark
- 100 g geraspte parmigiano
- 1 groentebouillonblokje
- 6 el olijfolie
- 40 g melkerijboter
- peper
- zout
- 1 bussel groene asperge
- 4 sjalotten
- 1 groot teentje knoflook
- 1 biocitroen
- 3 takjes tijm
- 1 bussel bladpeterselie
- 320 g quinoa
- 300 g kwark
- 100 g geraspte parmigiano
- 1 groentebouillonblokje
- 6 el olijfolie
- 40 g melkerijboter
- peper
- zout