Presa met Blackwellsaus en spruitjesstoemp
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g presa iberico
- 500 g geschoonde spruitjes
- 2 sjalotten
- 10 g kervel
- 1 kg aardappelen
- 2 dl room met 20% vetgehalte
- 2 el rodewijnazijn
- 3 el pickles
- 90 g boter
- 1 blokje vleesbouillon
- peper
- zout
- 600 g presa iberico
- 500 g geschoonde spruitjes
- 2 sjalotten
- 10 g kervel
- 1 kg aardappelen
- 2 dl room met 20% vetgehalte
- 2 el rodewijnazijn
- 3 el pickles
- 90 g boter
- 1 blokje vleesbouillon
- peper
- zout