Porco com ameijoas a alentejana


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 citroen
- 1 blaadje verse laurier
- 1 kg varkensgebraad (filet)
- 200 g tomatenvlees (in bokaal)
- peper
- 500 g tapijtschelpen
- 5 e.l. olijfolie
- 2 niet te dikke uien
- 1 bosje koriander
- 5 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1 el gemalen paprika
- 1 snuifje gemalen Cayennepeper
- 1 keer handvol grof zout
- 50 cl droge witte wijn
- 1 g boter
- 3 kl zout (voor de marinade)
- 1 citroen
- 1 blaadje verse laurier
- 1 kg varkensgebraad (filet)
- 200 g tomatenvlees (in bokaal)
- peper
- 500 g tapijtschelpen
- 5 e.l. olijfolie
- 2 niet te dikke uien
- 1 bosje koriander
- 5 teentjes knoflook
- 1 rode paprika
- 1 el gemalen paprika
- 1 snuifje gemalen Cayennepeper
- 1 keer handvol grof zout
- 50 cl droge witte wijn