Recept zoekresultatenParelhoen, schorseneer en salie
Recept zoekresultatenParelhoen, schorseneer en salie
Delhaize logo

Parelhoen, schorseneer en salie

door Peter Goossens
Parelhoen, schorseneer en salie
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 6 feuilles laurier
  • 1 kl witte bloem
  • verse tijm
  • 1 el Tierenteyn-mosterd
  • 2 g schorseneren
  • 50 ml saus van parelhoen
  • 5 blaadjes salie
  • 1 dl room (voor de aardpeerzalf)
  • 150 g room 40% V.G.
  • ras-el-hanout
  • peper
  • 2 parelhoensuprèmes (filet met vel en vleugeltje eraan)
  • enkele takjes platte peterselie
  • olijfolie Peter Goossens
  • nootmuskaat
  • 6 aardperen
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 kleine ui
  • 1 klein bakje Parijse champignons
  • 4 kippenvleugels
  • 1 grote sjalot
  • 4 grote Charlotte-aardappel
  • 250 ml gevogeltefond (voor de parelhoen)
  • 150 ml gevogeltebouillon (voor de fondant appel)
  • 60 g gerookt spek (helft voor de fondant aardappel, helft voor de champignonmengeling)
  • 50 g Comté kaas
  • 1/2 dl cognac
  • 1 citroen
  • 1 blokje boter (voor de aardpeerzalf)
  • 500 g boter
  • 6 feuilles laurier
  • 1 kl witte bloem
  • verse tijm
  • 1 el Tierenteyn-mosterd
  • 2 g schorseneren
  • 50 ml saus van parelhoen
  • 5 blaadjes salie
  • 1 dl room (voor de aardpeerzalf)
  • 150 g room 40% V.G.
  • ras-el-hanout
  • peper
  • 2 parelhoensuprèmes (filet met vel en vleugeltje eraan)
  • enkele takjes platte peterselie
  • olijfolie Peter Goossens
  • nootmuskaat