Polentafrietjes met parmigiano en groenepepersaus
door Line Couvreur


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 takjes tijm
- 2 takjes peterselie
- 450 g voorgekookte polenta
- 6 dl volle melk
- 200 g geraspte parmezaan
- 150 g natuuryoghurt
- 1 dl olijfolie
- 1 el olijfolie
- 100 g boter
- 1 el gepekelde groene-peperbollen
- 1 kl Espelette-piment
- 12 takjes tijm
- 2 takjes peterselie
- 450 g voorgekookte polenta
- 6 dl volle melk
- 200 g geraspte parmezaan
- 150 g natuuryoghurt
- 1 dl olijfolie
- 1 el olijfolie
- 100 g boter
- 1 el gepekelde groene-peperbollen
- 1 kl Espelette-piment