Pizza arrabbiata met kip
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g kippenborstfilet
- 200 g kerstomaten
- 1 rode ui
- 1/2 bussel koriander
- 1 takje rozemarijn
- 50 g gegrilde artisjokharten
- 30 g ontpitte groene olijven
- 20 g verse bakkersgist
- 400 g bloem
- 100 g geraspte emmental
- 250 g arrabbiatasaus
- 5 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 kl fijne suiker
- 400 g kippenborstfilet
- 200 g kerstomaten
- 1 rode ui
- 1/2 bussel koriander
- 1 takje rozemarijn
- 50 g gegrilde artisjokharten
- 30 g ontpitte groene olijven
- 20 g verse bakkersgist
- 400 g bloem
- 100 g geraspte emmental
- 250 g arrabbiatasaus
- 5 el olijfolie
- peper
- zout
- 1 kl fijne suiker