Delhaize logo
  • Chimichurri

Chimichurri

door Loïc Van Impe
Chimichurri
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood chilipepertje
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rood chilipepertje
  • 1/2 bussel bladpeterselie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 6 el olijfolie
  • 1 el gedroogde oregano
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 5 min. (+ 30 min. rusttijd)
1
Hak de bladpeterselie, de gepelde teentjes knoflook en de ontpitte rode peper (natuur of gegrild) fijn. Doe ze in een kom en meng er de gedroogde oregano, de olijfolie, de rodewijnazijn, zout en peper onder. Laat minstens 30 min rusten. Serveer met geroosterd vlees.
1
Hak de bladpeterselie, de gepelde teentjes knoflook en de ontpitte rode peper (natuur of gegrild) fijn. Doe ze in een kom en meng er de gedroogde oregano, de olijfolie, de rodewijnazijn, zout en peper onder. Laat minstens 30 min rusten. Serveer met geroosterd vlees.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rode pepers | Verpakt
Delhaize Rode pepers | Verpakt
50 gr
1
29
Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
30 gr
5
75

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    19
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    99
    Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    Delhaize Kruiden | Peper | Wit | Gemalen
    45 gr
    1
    29
    Zout | Keuken
    365 Zout | Keuken
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    35
    Totaal:
    €8,53