Recept zoekresultatenGeroosterde bloemkool, peren in wijn, gebakken oesterzwammen en peperkoeksaus
Recept zoekresultatenGeroosterde bloemkool, peren in wijn, gebakken oesterzwammen en peperkoeksaus
Delhaize logo
  • Geroosterde bloemkool, peren in wijn, gebakken oesterzwammen en peperkoeksaus
    B

Geroosterde bloemkool, peren in wijn, gebakken oesterzwammen en peperkoeksaus

door Line Couvreur
Geroosterde bloemkool, peren in wijn, gebakken oesterzwammen en peperkoeksausB
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 2 grote bloemkolen
  • 800 g oesterzwammen
  • 4 sjalotten
  • 4 harde Conferenceperen
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 1 fles rode wijn
  • 8 sneetjes bio peperkoek
  • 150 g honing
  • 14 el olijfolie
  • 2 kl gerookte paprika
  • 2 kl gemalen koriander
  • 1 kaneelstokje
  • 2 steranijzen
  • 4 zwarte peperbolletjes
  • peper
  • zout
  • 2 kl gemalen komijn
  • 2 grote bloemkolen
  • 800 g oesterzwammen
  • 4 sjalotten
  • 4 harde Conferenceperen
  • 4 takjes bladpeterselie
  • 1 fles rode wijn
  • 8 sneetjes bio peperkoek
  • 150 g honing
  • 14 el olijfolie
  • 2 kl gerookte paprika
  • 2 kl gemalen koriander
  • 1 kaneelstokje
  • 2 steranijzen
  • 4 zwarte peperbolletjes
  • peper