Geroosterde bloemkool, peren in wijn, gebakken oesterzwammen en peperkoeksaus
door Line Couvreur


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 grote bloemkolen
- 800 g oesterzwammen
- 4 sjalotten
- 4 harde Conferenceperen
- 4 takjes bladpeterselie
- 1 fles rode wijn
- 8 sneetjes bio peperkoek
- 150 g honing
- 14 el olijfolie
- 2 kl gerookte paprika
- 2 kl gemalen koriander
- 1 kaneelstokje
- 2 steranijzen
- 4 zwarte peperbolletjes
- peper
- zout
- 2 kl gemalen komijn
- 2 grote bloemkolen
- 800 g oesterzwammen
- 4 sjalotten
- 4 harde Conferenceperen
- 4 takjes bladpeterselie
- 1 fles rode wijn
- 8 sneetjes bio peperkoek
- 150 g honing
- 14 el olijfolie
- 2 kl gerookte paprika
- 2 kl gemalen koriander
- 1 kaneelstokje
- 2 steranijzen
- 4 zwarte peperbolletjes
- peper