OverslaanDelhaize logo

Klik, shop en haal gratis op!Ja, je hoort het goed: vanaf nu áltijd GRATIS collect!

Recept zoekresultatenPesto van kale
Recept zoekresultatenPesto van kale
Delhaize logo
  • Pesto van kale
    C

Pesto van kale

Pesto van kaleC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 100 g kale
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g amandelschilfers
  • 60 g parmigiano
  • 1,5 dl olijfolie
  • peper
  • 100 g kale
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g amandelschilfers
  • 60 g parmigiano
  • 1,5 dl olijfolie
  • peper

Begin met koken

: 10 min
1
Spoel de kale en zwier droog. Pel het teentje knoflook, hak het grof en mix samen met de parmigiano, de amandelen en de kale in de blender. Giet de olijfolie erbij en mix verder tot een mooie groene pesto. Kruid met peper en zout en meng nogmaals.
1
Spoel de kale en zwier droog. Pel het teentje knoflook, hak het grof en mix samen met de parmigiano, de amandelen en de kale in de blender. Giet de olijfolie erbij en mix verder tot een mooie groene pesto. Kruid met peper en zout en meng nogmaals.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2495; energie (kCal): 605; vetten (g): 61,1; verzadigde vetten (g): 9,9; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,8; vezels (g): 2; eiwitten (g): 10,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 487,02
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 2495; energie (kCal): 605; vetten (g): 61,1; verzadigde vetten (g): 9,9; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,8; vezels (g): 2; eiwitten (g): 10,3; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 487,02
Italiaans
Vegetarisch
Overig
Bijgerechten

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Boerenkool | Bio
Delhaize Boerenkool | Bio
1 st
Bio
    5
    99
    Amandelen | Schilfers
    Vahiné Amandelen | Schilfers
    125 gr
    6
    95
    Parmigiano Reggiano | gerijpt 12 maanden
    Delhaize Parmigiano Reggiano | gerijpt 12 maanden
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    4
    69

    Reeds in je keuken

    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    4
    29
    Totaal:
    €17,63