Pasta met ragout van hertenballetjes
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
300 gr
€6,79
Hak
Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
165 gr
€7,09
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Kervel | Schaal
100 gr
€2,19
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25
Bereidingstijd: 25 min. + 40 min. kooktijd
Tip: Houd een kleine rauwe asperge apart en snijd ze met een dunschiller in lange slierten voor een perfecte ‘final touch’!
Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
300 gr
€6,79
Hak
Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
165 gr
€7,09
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,99
Bosto
Rijst | Mediterane | Risotto Paella | 10m
500 gr
€3,99
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Santa Maria
Kruiden | Tijm
15 gr
€2,75
Delhaize
Kervel | Schaal
100 gr
€2,19
Delhaize
Zachte uien | Verpakt
750 gr
€2,99
365
Bouillon | Rund | Vetarm
120 gr
€0,45
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Santa Maria
Kruiden | Peper | Smaakvol
35 gr
€4,25