

Homemade passata
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
> 60 min.Budget
€€€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
300 gr
€6,79
Delhaize
Asperges | Wit | Bokaal
205 gr
€1,99
Delhaize
Sjalotten | Verpakt
500 gr
€1,99
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,89
Ben's Original
Rijst | Risotto | 15 min
500 gr
€4,79
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,39
Carlsbourg
Boter | Mini | Zacht
16 x 12,5 gr
€6,15
Delhaize
Tijmblaadjes
20 gr
€1,99
Delhaize
Kervel | Schaal
100 gr
€2,19
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Fond | Gevogelte
19 cl
€1,55
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Peper | Groen
30 gr
€1,79
Bereidingstijd: 25 min. + 40 min. kooktijd
Tip: Houd een kleine rauwe asperge apart en snijd ze met een dunschiller in lange slierten voor een perfecte ‘final touch’!
Toon:
Delhaize
Gekookte Gambas | Bio
300 gr
€6,79
Delhaize
Asperges | Wit | Bokaal
205 gr
€1,99
Delhaize
Sjalotten | Verpakt
500 gr
€1,99
Hak
Doperwten | Extra fijn | Bokaal
130 gr
€1,89
Ben's Original
Rijst | Risotto | 15 min
500 gr
€4,79
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,39
Carlsbourg
Boter | Mini | Zacht
16 x 12,5 gr
€6,15
Delhaize
Tijmblaadjes
20 gr
€1,99
Delhaize
Kervel | Schaal
100 gr
€2,19
Delhaize
Witte uien | Netje
400 gr
€1,49
Delhaize
Fond | Gevogelte
19 cl
€1,55
Delhaize
Lookbol | Netje
75 gr
€1,69
Delhaize
Peper | Groen
30 gr
€1,79