Pastinaakrisotto met cantharellen en truffel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 120 g ‘pancetta carbonara’ Rosa dell’Angelo
- 200 g cantharellen
- 200 g arborio rijst
- 40 g parmigiano
- 2 dl witte wijn
- 2 blokjes gevogeltebouillon
- 40 g boter
- 1 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- 2 teentjes knoflook
- 2 grote pastinaken (± 400 g)
- 1 verse truffel
- 3 grote sjalotten
- 1 kruidentuiltje
- peper
- 120 g ‘pancetta carbonara’ Rosa dell’Angelo
- 200 g cantharellen
- 200 g arborio rijst
- 40 g parmigiano
- 2 dl witte wijn
- 2 blokjes gevogeltebouillon
- 40 g boter
- 1 el olijfolie
- 4 takjes bladpeterselie
- 2 teentjes knoflook
- 2 grote pastinaken (± 400 g)
- 1 verse truffel
- 3 grote sjalotten
- 1 kruidentuiltje
- peper