Penne met kip, feta en groene pesto
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g kipfilets St Sever
- 400 g kerstomaten tros
- 50 g pijnboompitten
- 1 takje tijm
- 500 g verse penne Bertagni
- 150 g feta
- 1 el olijfolie
- 25 g boter
- 1 bussel basilicum (voor de pesto)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de pesto)
- 50 g pijnboompitten (voor de pesto)
- 50 g geroosterde hazelnoten (voor de pesto)
- 50 g pecorino (voor de pesto)
- 2 dl slaolie (voor de pesto)
- 1 teen look (voor de pesto)
- zout
- peper
- 600 g kipfilets St Sever
- 400 g kerstomaten tros
- 50 g pijnboompitten
- 1 takje tijm
- 500 g verse penne Bertagni
- 150 g feta
- 1 el olijfolie
- 25 g boter
- 1 bussel basilicum (voor de pesto)
- 1/2 bussel bladpeterselie (voor de pesto)
- 50 g pijnboompitten (voor de pesto)
- 50 g geroosterde hazelnoten (voor de pesto)
- 50 g pecorino (voor de pesto)
- 2 dl slaolie (voor de pesto)
- 1 teen look (voor de pesto)