Tagliata met pesto en aardappelwedges
door Gema Gomez


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g gepelde steak
- 200 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 50 g pijnboompitten
- 600 g potato wedges
- 50 g geraspte parmezaan
- balsamicocrème
- 4 el olijfolie
- 8 cl olijfolie
- peper
- zout
- 1 teentje knoflook
- 600 g gepelde steak
- 200 g jonge spinazieblaadjes (zakje klaar voor gebruik)
- 50 g pijnboompitten
- 600 g potato wedges
- 50 g geraspte parmezaan
- balsamicocrème
- 4 el olijfolie
- 8 cl olijfolie
- peper
- zout
- 1 teentje knoflook