Orientaals gegrilde kippenbouten
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1,2 kg kippenboutjes
- 1 biocitroen
- 1 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 30 g amandelschilfers
- 130 g gedroogde zwarte olijven met pit
- 2 naanbroden met knoflook en koriander Patak’s
- 250 g kefir
- 50 g gekonfijte sinaasappelreepjes
- 2 el olijfolie
- 2 el baharat (kruidenmix ‘Al’Fez’)
- 1 biosinaasappel (voor de saus)
- 30 g honing (voor de saus)
- 80 g tahini (voor de saus)
- 1 kl harissa (voor de saus)
- 1 kl za’atar (voor de saus)
- peper (voor de saus)
- zout (voor de saus)
- 1,2 kg kippenboutjes
- 1 biocitroen
- 1 bussel koriander
- 4 takjes tijm
- 30 g amandelschilfers
- 130 g gedroogde zwarte olijven met pit
- 2 naanbroden met knoflook en koriander Patak’s
- 250 g kefir
- 50 g gekonfijte sinaasappelreepjes
- 2 el olijfolie
- 2 el baharat (kruidenmix ‘Al’Fez’)
- 1 biosinaasappel (voor de saus)
- 30 g honing (voor de saus)
- 80 g tahini (voor de saus)
- 1 kl harissa (voor de saus)