Recept zoekresultatenOrientaals gegrilde kippenbouten
Recept zoekresultatenOrientaals gegrilde kippenbouten
Delhaize logo
  • Orientaals gegrilde kippenbouten
    B

Orientaals gegrilde kippenbouten

door Jeroen De Pauw
Orientaals gegrilde kippenboutenB
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1,2 kg kippenboutjes
  • 1 biocitroen
  • 1 bussel koriander
  • 4 takjes tijm
  • 30 g amandelschilfers
  • 130 g gedroogde zwarte olijven met pit
  • 2 naanbroden met knoflook en koriander Patak’s
  • 250 g kefir
  • 50 g gekonfijte sinaasappelreepjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el baharat (kruidenmix ‘Al’Fez’)
  • 1 biosinaasappel (voor de saus)
  • 30 g honing (voor de saus)
  • 80 g tahini (voor de saus)
  • 1 kl harissa (voor de saus)
  • 1 kl za’atar (voor de saus)
  • peper (voor de saus)
  • zout (voor de saus)
  • 1,2 kg kippenboutjes
  • 1 biocitroen
  • 1 bussel koriander
  • 4 takjes tijm
  • 30 g amandelschilfers
  • 130 g gedroogde zwarte olijven met pit
  • 2 naanbroden met knoflook en koriander Patak’s
  • 250 g kefir
  • 50 g gekonfijte sinaasappelreepjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el baharat (kruidenmix ‘Al’Fez’)
  • 1 biosinaasappel (voor de saus)
  • 30 g honing (voor de saus)
  • 80 g tahini (voor de saus)
  • 1 kl harissa (voor de saus)