Minigroenteloempia’s met pikante saus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g wokgroenten met rode paprika
- 1/2 bussel koriander
- 2 el arachideolie
- 1/2 el gembersiroop (uit een bokaal gemberbolletjes op siroop) (voor de saus)
- 1/2 el mosterd (voor de saus)
- 1/2 el ‘Soy Topping’ (voor de saus)
- 1 dl arachideolie (voor de saus)
- 1/2 rode peper
- 1 Frituurbad (2l)
- zout
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 1 klein teentje knoflook (voor de saus)
- 1/2 rode peper (voor de saus)
- 1/4 limoen (voor de saus)
- peper (voor de saus)
- zout (voor de saus)
- 6 vellen brickdeeg
- 400 g wokgroenten met rode paprika
- 1/2 bussel koriander
- 2 el arachideolie
- 1/2 el gembersiroop (uit een bokaal gemberbolletjes op siroop) (voor de saus)
- 1/2 el mosterd (voor de saus)
- 1/2 el ‘Soy Topping’ (voor de saus)
- 1 dl arachideolie (voor de saus)
- 1/2 rode peper
- 1 Frituurbad (2l)
- zout
- 1 eidooier (voor de dressing)
- 1 klein teentje knoflook (voor de saus)
- 1/2 rode peper (voor de saus)
- 1/4 limoen (voor de saus)
- peper (voor de saus)