Pannenkoeken van rode linzen met rauwe groenten en zurige saus
door Line Couvreur


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 wortelen
- 1/2 krop Romeinse sla
- 4 radijzen
- 300 g koraallinzen
- 3 takjes basilicum
- 5 dl plantaardige haverdrink
- 125 g crottin van verse geitenkaas natuur
- 2 el olijfolie
- 1 kl gerookte paprika
- 2 lente-uitjes (voor de saus)
- 5 cm gember (voor de saus)
- 1 citroen (voor de saus)
- 3 el agavesiroop (voor de saus)
- 3 el sojasaus (voor de saus)
- 1 snufje chilipoeder (voor de saus)
- peper (voor de saus)
- zout (voor de saus)
- 2 wortelen
- 1/2 krop Romeinse sla
- 4 radijzen
- 300 g koraallinzen
- 3 takjes basilicum
- 5 dl plantaardige haverdrink
- 125 g crottin van verse geitenkaas natuur
- 2 el olijfolie
- 1 kl gerookte paprika
- 2 lente-uitjes (voor de saus)
- 5 cm gember (voor de saus)
- 1 citroen (voor de saus)
- 3 el agavesiroop (voor de saus)
- 3 el sojasaus (voor de saus)
- 1 snufje chilipoeder (voor de saus)