Forel met boschampignons
Makkelijk, < 30 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Rode biet | Gekookt | BIO
1 st
€1,65
Galbani
Ricotta | 2 x 100g
200 gr
€2,39
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd: 40 min. + 30 min. rusten + 7 min. kooktijd
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Rode biet | Gekookt | BIO
1 st
€1,65
Galbani
Ricotta | 2 x 100g
200 gr
€2,39
Delhaize
Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
€2,59
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Anco
Paneermeel
200 gr
€0,69
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
€5,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25