Ravioli van rode biet en maanzaad


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g bloem
- bloem voor het werkblad
- 3 eieren
- 1 e.l. olijfolie
- 250 g gekookte rode biet (vacuüm)
- 50 g ricotta
- 20 g parmezaan
- 1 ei (voor de vulling)
- 20 g paneermeel
- 100 g boter (voor de saus)
- 1,5 el maanzaad
- zout
- zwarte peper
- 300 g bloem
- bloem voor het werkblad
- 3 eieren
- 1 e.l. olijfolie
- 250 g gekookte rode biet (vacuüm)
- 50 g ricotta
- 20 g parmezaan
- 1 ei (voor de vulling)
- 20 g paneermeel
- 100 g boter (voor de saus)
- 1,5 el maanzaad
- zout
- zwarte peper