Nage van kreeft met mosselen en saffraan


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 cl Bordeaux Blanc Moelleux
 - 2 el fijngehakte kervel
 - 2 gekookte kreeften (650 g/stuk)
 - 1 kl kurkuma
 - 25 cl lichte verse room
 - 1 kg mosselen
 - 2 e.l. olijfolie
 - 1/2 dopje saffraanpoeder
 - 2 sjalotten
 - zout
 
- 30 cl Bordeaux Blanc Moelleux
 - 2 el fijngehakte kervel
 - 2 gekookte kreeften (650 g/stuk)
 - 1 kl kurkuma
 - 25 cl lichte verse room
 - 1 kg mosselen
 - 2 e.l. olijfolie
 - 1/2 dopje saffraanpoeder
 - 2 sjalotten
 - zout
 
