1
Snijd de gember in plakjes. Breng 1,5 dl water in een steelpan aan de kook met de rietsuiker, 2 takjes rozemarijn en de gember. Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen (giet er een beetje water bij als de siroop te dik wordt). Doe de kurkuma in een kom, filter er de siroop bovenop, meng goed en laat afkoelen.
2
Snijd de limoen en de halve sinaasappel in schijfjes en houd ze apart. Schil 1 pompelmoes, 1 sinaasappel en 1 citroen à vif. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en verdeel ze over 4 glazen (inhoud 3 dl).
3
Pers het sap van 1 citroen, 2 sinaasappelen en 1 pompelmoes. Schenk het sap in de glazen, voeg de siroop en het schilferijs toe. Werk af met limoenschijfjes, sinaasappelschijfjes en 1 takje rozemarijn. Dien meteen op.
1
Snijd de gember in plakjes. Breng 1,5 dl water in een steelpan aan de kook met de rietsuiker, 2 takjes rozemarijn en de gember. Laat 20 min. op een zacht vuurtje sudderen (giet er een beetje water bij als de siroop te dik wordt). Doe de kurkuma in een kom, filter er de siroop bovenop, meng goed en laat afkoelen.
2
Snijd de limoen en de halve sinaasappel in schijfjes en houd ze apart. Schil 1 pompelmoes, 1 sinaasappel en 1 citroen à vif. Snijd de partjes tussen de vliezen uit en verdeel ze over 4 glazen (inhoud 3 dl).
3
Pers het sap van 1 citroen, 2 sinaasappelen en 1 pompelmoes. Schenk het sap in de glazen, voeg de siroop en het schilferijs toe. Werk af met limoenschijfjes, sinaasappelschijfjes en 1 takje rozemarijn. Dien meteen op.