Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Moederdag 💐
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
Recept zoekresultaten
Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
door Line Couvreur
Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
2
eendenborsten
4
rode uien
500 g
butternutpompoen
300 g
veenbessen
2
sinaasappelen
4
peren
1/2
citroen
5 cm
gember
1
rood chilipepertje
7 takjes
tijm
7 takjes
rozemarijn
600 g
krieltjes
4 dl
kalfsfond
3 el
balsamicoazijn
150 g
rietsuiker bio
5
speculooskoekjes
7 el
olijfolie
40 g
boter
zout
peper
2
eendenborsten
4
rode uien
500 g
butternutpompoen
300 g
veenbessen
2
sinaasappelen
4
peren
1/2
citroen
5 cm
gember
1
rood chilipepertje
7 takjes
tijm
7 takjes
rozemarijn
600 g
krieltjes
4 dl
kalfsfond
3 el
balsamicoazijn
150 g
rietsuiker bio
Toon meer