Recept zoekresultatenEendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
Recept zoekresultatenEendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
Delhaize logo
  • Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
    B

Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren

door Line Couvreur
Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde perenB
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 eendenborsten
  • 4 rode uien
  • 500 g butternutpompoen
  • 300 g veenbessen
  • 2 sinaasappelen
  • 4 peren
  • 1/2 citroen
  • 5 cm gember
  • 1 rood chilipepertje
  • 7 takjes tijm
  • 7 takjes rozemarijn
  • 600 g krieltjes
  • 4 dl kalfsfond
  • 3 el balsamicoazijn
  • 150 g rietsuiker bio
  • 5 speculooskoekjes
  • 7 el olijfolie
  • 40 g boter
  • zout
  • peper
  • 2 eendenborsten
  • 4 rode uien
  • 500 g butternutpompoen
  • 300 g veenbessen
  • 2 sinaasappelen
  • 4 peren
  • 1/2 citroen
  • 5 cm gember
  • 1 rood chilipepertje
  • 7 takjes tijm
  • 7 takjes rozemarijn
  • 600 g krieltjes
  • 4 dl kalfsfond
  • 3 el balsamicoazijn
  • 150 g rietsuiker bio