Eendenborst met speculoos en veenbessenchutney, butternut en gegrilde peren
door Line Couvreur


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eendenborsten
- 4 rode uien
- 500 g butternutpompoen
- 300 g veenbessen
- 2 sinaasappelen
- 4 peren
- 1/2 citroen
- 5 cm gember
- 1 rood chilipepertje
- 7 takjes tijm
- 7 takjes rozemarijn
- 600 g krieltjes
- 4 dl kalfsfond
- 3 el balsamicoazijn
- 150 g rietsuiker bio
- 5 speculooskoekjes
- 7 el olijfolie
- 40 g boter
- zout
- peper
- 2 eendenborsten
- 4 rode uien
- 500 g butternutpompoen
- 300 g veenbessen
- 2 sinaasappelen
- 4 peren
- 1/2 citroen
- 5 cm gember
- 1 rood chilipepertje
- 7 takjes tijm
- 7 takjes rozemarijn
- 600 g krieltjes
- 4 dl kalfsfond
- 3 el balsamicoazijn
- 150 g rietsuiker bio