Lamskroontjes met peterseliecrumble, gegrilde asperges en krieltjes uit de oven
door Gema Gomez


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 lamskronen (van 400 g)
- 1 bussel groene asperge
- 3 teentjes knoflook
- 5 takjes bladpeterselie
- 3 takjes tijm
- 700 g krieltjes
- 2 klein sneetjes oudbakken brood
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 1 el witte wijn
- 50 g Solo ‘Bakken en braden’
- 25 g Solo ‘Gourmet’
- fleur de sel
- peper
- 2 lamskronen (van 400 g)
- 1 bussel groene asperge
- 3 teentjes knoflook
- 5 takjes bladpeterselie
- 3 takjes tijm
- 700 g krieltjes
- 2 klein sneetjes oudbakken brood
- 2 el mosterd op grootmoeders wijze
- 1 el witte wijn
- 50 g Solo ‘Bakken en braden’
- 25 g Solo ‘Gourmet’
- fleur de sel
- peper