Luxe waterzooi met kreeft
door Jeroen De Pauw


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 gekookte kreeften (± 700 g/stuk)
- 1 bussel wortelen
- 2 preistokken
- 200 g kerstomaten tros
- 250 g bruine champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rode peper
- 4 takjes tijm
- 10 g kervel
- 600 g aardappelen (vastkokend)
- 1 dl room met 35% V.G.
- 70 g dubbel tomatenconcentraat
- 1 dl cognac
- 2,5 dl droge witte wijn
- 3 el olijfolie
- 1 laurierblaadje
- peper
- zout
- 2 gekookte kreeften (± 700 g/stuk)
- 1 bussel wortelen
- 2 preistokken
- 200 g kerstomaten tros
- 250 g bruine champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rode peper
- 4 takjes tijm
- 10 g kervel
- 600 g aardappelen (vastkokend)
- 1 dl room met 35% V.G.
- 70 g dubbel tomatenconcentraat
- 1 dl cognac
- 2,5 dl droge witte wijn