Lamsburgers met za’atar en komkommersaus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g lamsgehakt Celtic zonder kruiden
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rood chilipepertje
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 bussel bieslook
- 4 naanbroden
- 4 el volle natuuryoghurt
- 5 el olijfolie
- 1 el za’atar
- peper
- zout
- 700 g lamsgehakt Celtic zonder kruiden
- 1 komkommer
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1/2 rood chilipepertje
- 1/2 bussel bladpeterselie
- 1 bussel bieslook
- 4 naanbroden
- 4 el volle natuuryoghurt
- 5 el olijfolie
- 1 el za’atar
- peper
- zout