Lamsbout in een kruidenkorstje
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 kg lamsbout
- 240 g pancetta carbonara
- 400 g extra fijne bonen
- 450 g smaaktrostomaten
- 1/2 grote witte ui
- 1 ongeschilde knoflookbol
- 2 bussels rozemarijn
- 1 bussel salie
- 1 bussel tijm
- 1/2 bussel dragon
- 1 kg krieltjes
- 50 g paneermeel
- 4 el mosterd
- 80 g boter
- 12 el olijfolie
- 1 el bonenkruid
- 3 el kruidenmix ‘BBQ & Grill Mesquite’ Santa Maria
- 2 kg lamsbout
- 240 g pancetta carbonara
- 400 g extra fijne bonen
- 450 g smaaktrostomaten
- 1/2 grote witte ui
- 1 ongeschilde knoflookbol
- 2 bussels rozemarijn
- 1 bussel salie
- 1 bussel tijm
- 1/2 bussel dragon
- 1 kg krieltjes
- 50 g paneermeel
- 4 el mosterd
- 80 g boter
- 12 el olijfolie