Gevulde butternuts met risoni en gerookt spek


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 150 g gerookte spekblokjes
- 2 kleine butternuts (± 800 g/stuk)
- 4 takjes tijm
- 2 takjes bladpeterselie
- 100 g geraspte parmezaan
- 1 dl room met 20% vetgehalte
- 280 g risoni
- 2 el honing
- 4 el mosterd
- 4 el olijfolie
- 30 g boter
- 1 kl korianderzaadjes
- peper
- zout
- 150 g gerookte spekblokjes
- 2 kleine butternuts (± 800 g/stuk)
- 4 takjes tijm
- 2 takjes bladpeterselie
- 100 g geraspte parmezaan
- 1 dl room met 20% vetgehalte
- 280 g risoni
- 2 el honing
- 4 el mosterd
- 4 el olijfolie
- 30 g boter
- 1 kl korianderzaadjes
- peper
- zout
