• Gevulde butternuts met risoni en gerookt spek
    Nutri-Score C

Gevulde butternuts met risoni en gerookt spek

Gevulde butternuts met risoni en gerookt spekC
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 150 g gerookte spekblokjes
  • 2 kleine butternuts (± 800 g/stuk)
  • 4 takjes tijm
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl room met 20% vetgehalte
  • 280 g risoni
  • 2 el honing
  • 4 el mosterd
  • 4 el olijfolie
  • 30 g boter
  • 1 kl korianderzaadjes
  • peper
  • zout
  • 150 g gerookte spekblokjes
  • 2 kleine butternuts (± 800 g/stuk)
  • 4 takjes tijm
  • 2 takjes bladpeterselie
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl room met 20% vetgehalte
  • 280 g risoni
  • 2 el honing
  • 4 el mosterd
  • 4 el olijfolie
  • 30 g boter
  • 1 kl korianderzaadjes
  • peper
  • zout