Aperocups met veenbessen en pancetta


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g pancetta
- 2 eieren
- 1 grote ui
- 125 g gedroogde veenbessen
- 8 salieblaadjes
- 4 takjes tijm
- 130 g volle natuuryoghurt
- 100 g paneermeel
- 125 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 1 el mosterd
- 8 cl olijfolie
- 1 el olijfolie
- peper
- 250 g pancetta
- 2 eieren
- 1 grote ui
- 125 g gedroogde veenbessen
- 8 salieblaadjes
- 4 takjes tijm
- 130 g volle natuuryoghurt
- 100 g paneermeel
- 125 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 1 el mosterd
- 8 cl olijfolie
- 1 el olijfolie
- peper