Kruidige aspergebeignets met peterselie-yoghurtsaus
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ei
- 2 bussels (van 500 g) witte asperges
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bussel krulpeterselie
- 250 g volle Griekse yoghurt
- 33 cl wit bier
- 200 g gezeefde bloem
- een frituurbad
- 1 kl kurkuma
- 1/2 kl Espelette-piment
- peper
- zout
- 1 ei
- 2 bussels (van 500 g) witte asperges
- 1 teentje knoflook
- 1/2 bussel krulpeterselie
- 250 g volle Griekse yoghurt
- 33 cl wit bier
- 200 g gezeefde bloem
- een frituurbad
- 1 kl kurkuma
- 1/2 kl Espelette-piment
- peper
- zout