Recept zoekresultatenKreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Recept zoekresultatenKreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Delhaize logo
  • Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
    Nutri-Score A

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dilleA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 scheutje witte wijn (optioneel)
  • peper
  • 1 e.l. olijfolie
  • enkele takjes bieslook
  • enkele takjes dille
  • 1 el citroenolie
  • 100 g fijne frisésalade
  • 150 g kerstomaten
  • 1 sinaasappel
  • 1/2 venkel
  • 2 levende kreeften (bij voorkeur)
  • 2 branches selderstengels (voor de court-bouillon)
  • 1 scheutje witte wijnazijn (optioneel)
  • 1 steranijs (optioneel)
  • 1 takje verse tijm (optioneel)
  • 1 teentje knoflook (optioneel)
  • 1 snuifje zout (voor de court-bouillon)
  • 10 peperbollen (voor de court-bouillon)
  • 1 kruidentuiltje (voor de court-bouillon)
  • 1 ui (voor de court-bouillon)
  • 3 wortelen (voor de court-bouillon)
  • 1 scheutje witte wijn (optioneel)
  • peper
  • 1 e.l. olijfolie
  • enkele takjes bieslook
  • enkele takjes dille
  • 1 el citroenolie
  • 100 g fijne frisésalade
  • 150 g kerstomaten
  • 1 sinaasappel
  • 1/2 venkel
  • 2 levende kreeften (bij voorkeur)
  • 2 branches selderstengels (voor de court-bouillon)
  • 1 scheutje witte wijnazijn (optioneel)
  • 1 steranijs (optioneel)
  • 1 takje verse tijm (optioneel)