Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 scheutje witte wijn (optioneel)
- peper
- 1 e.l. olijfolie
- enkele takjes bieslook
- enkele takjes dille
- 1 el citroenolie
- 100 g fijne frisésalade
- 150 g kerstomaten
- 1 sinaasappel
- 1/2 venkel
- 2 levende kreeften (bij voorkeur)
- 2 branches selderstengels (voor de court-bouillon)
- 1 scheutje witte wijnazijn (optioneel)
- 1 steranijs (optioneel)
- 1 takje verse tijm (optioneel)
- 1 teentje knoflook (optioneel)
- 1 snuifje zout (voor de court-bouillon)
- 10 peperbollen (voor de court-bouillon)
- 1 kruidentuiltje (voor de court-bouillon)
- 1 ui (voor de court-bouillon)
- 3 wortelen (voor de court-bouillon)
- 1 scheutje witte wijn (optioneel)
- peper
- 1 e.l. olijfolie
- enkele takjes bieslook
- enkele takjes dille
- 1 el citroenolie
- 100 g fijne frisésalade
- 150 g kerstomaten
- 1 sinaasappel
- 1/2 venkel
- 2 levende kreeften (bij voorkeur)
- 2 branches selderstengels (voor de court-bouillon)
- 1 scheutje witte wijnazijn (optioneel)
- 1 steranijs (optioneel)
- 1 takje verse tijm (optioneel)