Goudbrasem in zoutkorst met boter van citrusvruchten

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 bol knoflook
- 50 g bloem
- 2 e.l. olijfolie
- 1 dl witte wijn
- 3 kg grof Guérande zeezout
- 2 dl room
- 10 g platte peterselie
- 1 snufje chilipoeder
- 10 g marjolein
- 10 g tijm
- 10 g rozemarijn
- 1 bussel lente-uitjes
- peper
- 2 eiwitten
- 2 grote goudbrasems van 600 g met schoongemaakte schubben
- 2 roze pompelmoezen
- 2 limoenen
- 2 citroenen
- 3 sinaasappels
- 2 sjalotten
- 1/2 bol knoflook
- 50 g bloem
- 2 e.l. olijfolie
- 1 dl witte wijn
- 3 kg grof Guérande zeezout
- 2 dl room
- 10 g platte peterselie
- 1 snufje chilipoeder
- 10 g marjolein
- 10 g tijm
- 10 g rozemarijn
- 1 bussel lente-uitjes
- peper
- 2 eiwitten
- 2 grote goudbrasems van 600 g met schoongemaakte schubben