Lamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomaten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el karwijzaad
 - 100 g zwarte olijven
 - peper
 - 1 el boter
 - 7 e.l. olijfolie
 - 3 dl lamsfond
 - 20 g suiker
 - 800 g bloem
 - 2 kg grof Guérande zeezout
 - 4 eieren
 - 1 kl rode pepertjes
 - 1 el mosterdzaadjes
 - 1,2 kg lamsbout
 - 1 el korianderzaadjes
 - 1 el komijnpoeder
 - 10 g verse laurier
 - 10 g verse tijm
 - 10 g verse rozemarijn
 - 50 g tapenade van zwarte olijven
 - 1/2 bol knoflook
 - 8 sjalotten
 - 300 g kerstomaten
 - 800 g boschampignonmengeling
 
- 1 el karwijzaad
 - 100 g zwarte olijven
 - peper
 - 1 el boter
 - 7 e.l. olijfolie
 - 3 dl lamsfond
 - 20 g suiker
 - 800 g bloem
 - 2 kg grof Guérande zeezout
 - 4 eieren
 - 1 kl rode pepertjes
 - 1 el mosterdzaadjes
 - 1,2 kg lamsbout
 - 1 el korianderzaadjes
 - 1 el komijnpoeder
 
