Recept zoekresultatenLamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomaten
Recept zoekresultatenLamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomaten
Delhaize logo
  • Lamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomaten
    A

Lamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomaten

Lamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomatenA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 el karwijzaad
  • 100 g zwarte olijven
  • peper
  • 1 el boter
  • 7 e.l. olijfolie
  • 3 dl lamsfond
  • 20 g suiker
  • 800 g bloem
  • 2 kg grof Guérande zeezout
  • 4 eieren
  • 1 kl rode pepertjes
  • 1 el mosterdzaadjes
  • 1,2 kg lamsbout
  • 1 el korianderzaadjes
  • 1 el komijnpoeder
  • 10 g verse laurier
  • 10 g verse tijm
  • 10 g verse rozemarijn
  • 50 g tapenade van zwarte olijven
  • 1/2 bol knoflook
  • 8 sjalotten
  • 300 g kerstomaten
  • 800 g boschampignonmengeling
  • 1 el karwijzaad
  • 100 g zwarte olijven
  • peper
  • 1 el boter
  • 7 e.l. olijfolie
  • 3 dl lamsfond
  • 20 g suiker
  • 800 g bloem
  • 2 kg grof Guérande zeezout
  • 4 eieren
  • 1 kl rode pepertjes
  • 1 el mosterdzaadjes
  • 1,2 kg lamsbout
  • 1 el korianderzaadjes
  • 1 el komijnpoeder