Lamsbout in zoutkorst met champignons olijven en tomaten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el karwijzaad
- 100 g zwarte olijven
- peper
- 1 el boter
- 7 e.l. olijfolie
- 3 dl lamsfond
- 20 g suiker
- 800 g bloem
- 2 kg grof Guérande zeezout
- 4 eieren
- 1 kl rode pepertjes
- 1 el mosterdzaadjes
- 1,2 kg lamsbout
- 1 el korianderzaadjes
- 1 el komijnpoeder
- 10 g verse laurier
- 10 g verse tijm
- 10 g verse rozemarijn
- 50 g tapenade van zwarte olijven
- 1/2 bol knoflook
- 8 sjalotten
- 300 g kerstomaten
- 800 g boschampignonmengeling
- 1 el karwijzaad
- 100 g zwarte olijven
- peper
- 1 el boter
- 7 e.l. olijfolie
- 3 dl lamsfond
- 20 g suiker
- 800 g bloem
- 2 kg grof Guérande zeezout
- 4 eieren
- 1 kl rode pepertjes
- 1 el mosterdzaadjes
- 1,2 kg lamsbout
- 1 el korianderzaadjes
- 1 el komijnpoeder