Recept zoekresultatenKort gebakken sint-jakobsnoten met witloof en botersaus met citrusvruchten
Recept zoekresultatenKort gebakken sint-jakobsnoten met witloof en botersaus met citrusvruchten
Delhaize logo
B

Kort gebakken sint-jakobsnoten met witloof en botersaus met citrusvruchten

Kort gebakken sint-jakobsnoten met witloof en botersaus met citrusvruchtenB
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 12 Sint-Jacobsvruchten
  • 350 g fijnproeverswitloof
  • 2 sjalotten
  • 10 g rucola
  • 4 sinaasappelen
  • 1/2 citroen
  • 2 dl room
  • 2 el honing
  • 2 dl droge witte wijn
  • 70 g gezouten boter
  • 20 g geklaarde boter ('Beurre des Chefs' van Carlsbourg)
  • 1 e.l. olijfolie
  • Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ (Santa Maria)
  • peper
  • 12 Sint-Jacobsvruchten
  • 350 g fijnproeverswitloof
  • 2 sjalotten
  • 10 g rucola
  • 4 sinaasappelen
  • 1/2 citroen
  • 2 dl room
  • 2 el honing
  • 2 dl droge witte wijn
  • 70 g gezouten boter
  • 20 g geklaarde boter ('Beurre des Chefs' van Carlsbourg)
  • 1 e.l. olijfolie
  • Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ (Santa Maria)
  • peper