
Kort gebakken sint-jakobsnoten met witloof en botersaus met citrusvruchten


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 Sint-Jacobsvruchten
- 350 g fijnproeverswitloof
- 2 sjalotten
- 10 g rucola
- 4 sinaasappelen
- 1/2 citroen
- 2 dl room
- 2 el honing
- 2 dl droge witte wijn
- 70 g gezouten boter
- 20 g geklaarde boter ('Beurre des Chefs' van Carlsbourg)
- 1 e.l. olijfolie
- Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ (Santa Maria)
- peper
- 12 Sint-Jacobsvruchten
- 350 g fijnproeverswitloof
- 2 sjalotten
- 10 g rucola
- 4 sinaasappelen
- 1/2 citroen
- 2 dl room
- 2 el honing
- 2 dl droge witte wijn
- 70 g gezouten boter
- 20 g geklaarde boter ('Beurre des Chefs' van Carlsbourg)
- 1 e.l. olijfolie
- Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ (Santa Maria)
- peper