Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 fazantenfilets
- 8 kleine sterappelen
- 150 g verse veenbessen
- 3 sinaasappels
- 4 el honing
- 10 cl verse room
- 19 cl kalfsfond
- 2 afgestreken el roze peper
- 4,5 el blonde kandijsuiker
- 1 kl speculaaskruiden
- 1 stokje kaneel
- 1 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 4 fazantenfilets
- 8 kleine sterappelen
- 150 g verse veenbessen
- 3 sinaasappels
- 4 el honing
- 10 cl verse room
- 19 cl kalfsfond
- 2 afgestreken el roze peper
- 4,5 el blonde kandijsuiker
- 1 kl speculaaskruiden
- 1 stokje kaneel
- 1 g boter
- 1 e.l. olijfolie
- peper