Recept zoekresultatenFazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing
Recept zoekresultatenFazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing
Delhaize logo
  • Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing
    Nutri-Score A

Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honing

Fazantenfilets met roze peper, veenbessensaus en gepocheerde sterappelen met honingA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 fazantenfilets
  • 8 kleine sterappelen
  • 150 g verse veenbessen
  • 3 sinaasappels
  • 4 el honing
  • 10 cl verse room
  • 19 cl kalfsfond
  • 2 afgestreken el roze peper
  • 4,5 el blonde kandijsuiker
  • 1 kl speculaaskruiden
  • 1 stokje kaneel
  • 1 g boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 4 fazantenfilets
  • 8 kleine sterappelen
  • 150 g verse veenbessen
  • 3 sinaasappels
  • 4 el honing
  • 10 cl verse room
  • 19 cl kalfsfond
  • 2 afgestreken el roze peper
  • 4,5 el blonde kandijsuiker
  • 1 kl speculaaskruiden
  • 1 stokje kaneel
  • 1 g boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper