Recept zoekresultatenFusilli met tonijn en edamamepesto
Recept zoekresultatenFusilli met tonijn en edamamepesto
Delhaize logo
  • Fusilli met tonijn en edamamepesto

Fusilli met tonijn en edamamepesto

Fusilli met tonijn en edamamepesto
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
  • 400 g edamamebonen bevroren
  • 50 g rucola
  • 150 g pijnboompitten
  • 500 g volkorenfusilli
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 3 bussels basilicum
  • peper
  • 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
  • 400 g edamamebonen bevroren
  • 50 g rucola
  • 150 g pijnboompitten
  • 500 g volkorenfusilli
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 1 dl water
  • 5 e.l. olijfolie
  • 3 bussels basilicum
  • peper