Fusilli met tonijn en edamamepesto

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
- 400 g edamamebonen bevroren
- 50 g rucola
- 150 g pijnboompitten
- 500 g volkorenfusilli
- 100 g geraspte parmezaan
- 1 dl water
- 5 e.l. olijfolie
- 3 bussels basilicum
- peper
- 1 blik Ventresca-tonijnfilets (Impérial - 75 g)
- 400 g edamamebonen bevroren
- 50 g rucola
- 150 g pijnboompitten
- 500 g volkorenfusilli
- 100 g geraspte parmezaan
- 1 dl water
- 5 e.l. olijfolie
- 3 bussels basilicum
- peper