Kokos-pindabouillon met noedels en gekaramelliseerde tofu
door Elsa Lorenzetti


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g tofu
- 1 broccoli
- 1 ui
- 30 g gember
- 2 teentjes knoflook
- 1 limoen
- 250 g rijstnoedels 5 mm
- 4 dl kokosmelk
- 100 g pindakaas
- 3 el maizena
- 1 groentebouillonblokje
- 2 kl sambal oelek
- 4 el zoete soyasaus
- 4 el olijfolie
- zout
- 250 g tofu
- 1 broccoli
- 1 ui
- 30 g gember
- 2 teentjes knoflook
- 1 limoen
- 250 g rijstnoedels 5 mm
- 4 dl kokosmelk
- 100 g pindakaas
- 3 el maizena
- 1 groentebouillonblokje
- 2 kl sambal oelek
- 4 el zoete soyasaus
- 4 el olijfolie
- zout