Pasta met kreeftensaus, garnalen en kerstomaten
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g hele diepvriesgarnalen
- 200 g kerstomaten tros
- 1 zoete puntpaprika
- 1 gele paprika
- 1/2 ui
- 1,3 dl passata
- 1/2 bussel basilicum
- 250 g fusilli lunghi bucati
- 50 g parmigiano
- 7 cl droge witte wijn
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 4 el olijfolie
- 30 g boter
- 1 blaadje laurier
- Espelettepeper
- peper
- zout
- 400 g hele diepvriesgarnalen
- 200 g kerstomaten tros
- 1 zoete puntpaprika
- 1 gele paprika
- 1/2 ui
- 1,3 dl passata
- 1/2 bussel basilicum
- 250 g fusilli lunghi bucati
- 50 g parmigiano
- 7 cl droge witte wijn
- 1 gevogeltebouillon blokje
- 4 el olijfolie
- 30 g boter
- 1 blaadje laurier
- Espelettepeper