Recept zoekresultatenKnolselderburger met conferenceperen
Recept zoekresultatenKnolselderburger met conferenceperen
Delhaize logo
  • Knolselderburger met conferenceperen
    Nutri-Score B

Knolselderburger met conferenceperen

door Jelle The Messy Chef
Knolselderburger met conferenceperenB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1/2 knolselder
  • 1 rode ui
  • 40 g rucola
  • 2 peren
  • 1/2 citroen
  • 2 takjes tijm
  • 100 g geroosterde cashewnoten
  • 4 biohamburgerbroodjes met sesamzaad
  • 4 el mayonaise
  • 30 g boter
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout
  • 1/2 knolselder
  • 1 rode ui
  • 40 g rucola
  • 2 peren
  • 1/2 citroen
  • 2 takjes tijm
  • 100 g geroosterde cashewnoten
  • 4 biohamburgerbroodjes met sesamzaad
  • 4 el mayonaise
  • 30 g boter
  • 1 el olijfolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 15 min.
  1. 1
    Schil de halve knolselder, snijd hem in fijne plakjes en snijd deze nog in 2 zodat ze in de broodjes passen. Fruit ze 5 à 7 min., in een grote braadpan met de boter en de tijm. Kruid met peper en zout.
  2. 2
    Schil intussen de peren en snijd ze in kleine blokjes. Hak de cashewnoten en de rode ui fijn. Hak ook de rucola. Meng alles in een slakom met het sap van de halve citroen, de olijfolie, peper en zout.
  3. 3
    Haal de knolselder uit de braadpan en bak de broodjes in dezelfde pan goudbruin (enkel aan de kant van het kruim).
  4. 4
    Garneer de basis van de broodjes met mayonaise, vervolgens met knolselderplakjes en werk af met een dikke laag perensalsa. Sluit de burgers en tast meteen toe!
  1. 1
    Schil de halve knolselder, snijd hem in fijne plakjes en snijd deze nog in 2 zodat ze in de broodjes passen. Fruit ze 5 à 7 min., in een grote braadpan met de boter en de tijm. Kruid met peper en zout.
  2. 2
    Schil intussen de peren en snijd ze in kleine blokjes. Hak de cashewnoten en de rode ui fijn. Hak ook de rucola. Meng alles in een slakom met het sap van de halve citroen, de olijfolie, peper en zout.
  3. 3
    Haal de knolselder uit de braadpan en bak de broodjes in dezelfde pan goudbruin (enkel aan de kant van het kruim).
  4. 4
    Garneer de basis van de broodjes met mayonaise, vervolgens met knolselderplakjes en werk af met een dikke laag perensalsa. Sluit de burgers en tast meteen toe!

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 195 kcal - Vetten: 11,9 g - Koolhydraten: 16,2 g - Vezels: 2,9 g - Eiwitten: 3,8 g
Vegetarisch
Snack

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Knolselder | Cat1
    1 st
    1
    99
  • Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr
    1
    99
  • Delhaize Rucola | Rode biet
    75 gr
    1
    79
  • Delhaize Peren | Conference | Verpakt | 4st
    600 gr
    1
    99
  • Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    -15%
    0
    59
    €0,69
  • Santa Maria Kruiden | Tijm
    15 gr
    -10% voor 3
    2
    75
  • Delhaize Cashewnoten | Gezouten
    175 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    2
    09
  • Harrys Maxi burger
    510 gr
    3=gratis levering
    3
    49
  • Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    59
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Mayonnaise | Eieren
    30 cl
    1
    09
  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
  • Santa Maria Kruiden | Peper | Smaakvol
    35 gr
    -10% voor 3
    4
    29
  • Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35

Totaal:

€19,37