Gevulde paprika's met parelcouscous en gerookte makreel
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g gerookte makreelfilets
- 1 teentje knoflook
- 1 bussel bieslook
- 1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
- 225 g parelcouscous
- 40 g pecorino
- 12 el olijfolie
- 4 zoete puntpaprika’s
- 1 kleine courgette
- 1 tomaat
- Kruidenmolen ‘Coriander & Chili’
- peper
- zout
- 400 g gerookte makreelfilets
- 1 teentje knoflook
- 1 bussel bieslook
- 1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
- 225 g parelcouscous
- 40 g pecorino
- 12 el olijfolie
- 4 zoete puntpaprika’s
- 1 kleine courgette
- 1 tomaat
- Kruidenmolen ‘Coriander & Chili’
- peper
- zout