Recept zoekresultatenGevulde paprika's met parelcouscous en gerookte makreel
Recept zoekresultatenGevulde paprika's met parelcouscous en gerookte makreel
Delhaize logo
  • Gevulde paprika's met parelcouscous en gerookte makreel
    Nutri-Score A

Gevulde paprika's met parelcouscous en gerookte makreel

door Jeroen De Pauw
Gevulde paprika's met parelcouscous en gerookte makreelA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g gerookte makreelfilets
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bussel bieslook
  • 1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
  • 225 g parelcouscous
  • 40 g pecorino
  • 12 el olijfolie
  • 4 zoete puntpaprika’s
  • 1 kleine courgette
  • 1 tomaat
  • Kruidenmolen ‘Coriander & Chili’
  • peper
  • zout
  • 400 g gerookte makreelfilets
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bussel bieslook
  • 1/2 bussel krulpeterselie, gesnipperd
  • 225 g parelcouscous
  • 40 g pecorino
  • 12 el olijfolie
  • 4 zoete puntpaprika’s
  • 1 kleine courgette
  • 1 tomaat
  • Kruidenmolen ‘Coriander & Chili’
  • peper
  • zout