Recept zoekresultatenKnapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen
Recept zoekresultatenKnapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen
Delhaize logo
  • Knapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen
    Nutri-Score D

Knapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellen

Knapperige hoorntjes met geitenkaas en cantharellenD
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 1 e.l. olijfolie
  • 200 g geitenkaas (in rolletje)
  • 1 ei
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 6 vellen brickdeeg
  • peper
  • 150 g cantharellen
  • 40 g gesmolten boter
  • 1 e.l. olijfolie
  • 200 g geitenkaas (in rolletje)
  • 1 ei
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 6 vellen brickdeeg
  • peper
  • 150 g cantharellen
  • 40 g gesmolten boter

Begin met koken

  1. 1
    Borstel de cantharellen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof. Bak ze op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
  2. 2
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. 3
    Prak de kaas, met behulp van een vork, met het ei, voeg dan de peterselie en cantharellen toe.
  4. 4
    Meng goed en breng op smaak.
  5. 5
    Snij de brickvellen in twee. Smeer een half vel lichtjes in met gesmolten boter, draai om, leg er een deel van de vulling op en rol op tot een hoorntje. Maak op deze manier 12 hoorntjes.
  6. 6
    Leg de hoorntjes op de met bakpapier beklede ovenrooster en laat in de oven bakken gedurende 15 min., draai ze halverwegde de baktijd om.
  7. 7
    Serveer warm bij het aperitief. Je kan ze ook serveren als voorgerecht, met een slaatje.
  1. 1
    Borstel de cantharellen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof. Bak ze op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
  2. 2
    Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. 3
    Prak de kaas, met behulp van een vork, met het ei, voeg dan de peterselie en cantharellen toe.
  4. 4
    Meng goed en breng op smaak.
  5. 5
    Snij de brickvellen in twee. Smeer een half vel lichtjes in met gesmolten boter, draai om, leg er een deel van de vulling op en rol op tot een hoorntje. Maak op deze manier 12 hoorntjes.
  6. 6
    Leg de hoorntjes op de met bakpapier beklede ovenrooster en laat in de oven bakken gedurende 15 min., draai ze halverwegde de baktijd om.
  7. 7
    Serveer warm bij het aperitief. Je kan ze ook serveren als voorgerecht, met een slaatje.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1285; energie (kCal): 309; vetten (g): 19,9; verzadigde vetten (g): 11,6; koolhydraten (g): 22,7; suikers (g): 1,5; vezels (g): 3,9; eiwitten (g): 10,8; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 125,27
Vegetarisch
Moederdag
Overig
Snack

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

  • Girolle
    150 g

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

  • Président Geitenkaas | Zacht | Porties
    200 gr
    4
    35
  • Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    99
  • Santa Maria Kruiden | Peterselie
    8 gr
    -10% voor 3
    2
    95
  • Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    59
  • Reeds in je keuken

  • Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    39
  • Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29

Totaal:

€11,88