Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« Pistachenoten 200g van het merk Delhaize »Lees meer >

Recept zoekresultatenKalfslapjes gepaneerd met parmezaan
Delhaize logo
  • Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Hoofdgerecht
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 citroen
  • 600 g kalfslapjes “bruinen en opdienen”
  • 3 eieren
  • 120 g paneermeel
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 4 el gehakte bladpeterselie
  • 1 bord bloem
  • peper
  • zout
  • 1 el olijfolie

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Kalfsfricassee

Delhaize

Kalfsfricassee

2 × +/- 550 gr

+/-€20,44

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Reeds in je keuken

Paneermeel

Anco

Paneermeel

200 gr

€0,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€29,11

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min

  1. Meng in een groot bord het paneermeel, de parmezaan en de peterselie. Klop de eieren los in een diep bord, voeg flink wat peper en zout toe.
  2. Halveer de kalfslapjes. Haal ze door de bloem en schud er het teveel aan bloem af. Wentel ze dan door de losgeklopte eieren en tenslotte door het mengsel van paneermeel met parmezaan. Leg ze achtereenvolgens op een grote schotel. Dek af en laat minstens 30 min in de koelkast rusten.
  3. Laat de gepaneerde kalfslapjes snel bruin bakken in een bodem hete olie (of gewoonweg in de friteuse). Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op met partjes citroen. Serveer met verse pasta en een slaatje.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Diner
Hoofdgerecht
  • Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Citroen | 1 st

Delhaize

Citroen | 1 st

1 st

€0,69

Kalfsfricassee

Delhaize

Kalfsfricassee

2 × +/- 550 gr

+/-€20,44

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,09

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

€2,59

Kruiden | Peterselie

Santa Maria

Kruiden | Peterselie

8 gr

€2,95

Tarwebloem

Delhaize

Tarwebloem

1 kg

Kleine Leeuw, kleine prijs

€0,35

Reeds in je keuken

Paneermeel

Anco

Paneermeel

200 gr

€0,69

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Kruiden | Zout | Berg | Molen

Santa Maria

Kruiden | Zout | Berg | Molen

140 gr

€5,55

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€29,11