
Visballetjes met groene kruiden en komkommersalade


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 40 g dille
- 125 g Griekse pasta
- 2 e.l. olijfolie
- 2 el paneermeel
- 3 bokalen visfond (19 cl per bokaal)
- 500 g zalmhaasjes
- 1 ei
- 1 komkommer
- 1 limoen
- peper
- 1 sjalot
- 40 g dille
- 125 g Griekse pasta
- 2 e.l. olijfolie
- 2 el paneermeel
- 3 bokalen visfond (19 cl per bokaal)
- 500 g zalmhaasjes
- 1 ei
- 1 komkommer
- 1 limoen
- peper
- 1 sjalot