Risotto met tomaten en Parmaham
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 8 sneetjes prosciutto crudo
- 5 dl (overschot) tomatensoep met of zonder balletjes
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes tijm
- 250 g risottorijst
- 70 g geraspte pecorino
- 25 cl witte wijn
- 60 g boter
- 1 grote sjalot
- zout
- peper
- 8 sneetjes prosciutto crudo
- 5 dl (overschot) tomatensoep met of zonder balletjes
- 1 teentje knoflook
- 3 takjes tijm
- 250 g risottorijst
- 70 g geraspte pecorino
- 25 cl witte wijn
- 60 g boter
- 1 grote sjalot
- zout
- peper