• Kipsatés teriyaki en puree van kastanjepompoen met tahini
    Nutri-Score C

Kipsatés teriyaki en puree van kastanjepompoen met tahini

door Jeroen De Pauw
Kipsatés teriyaki en puree van kastanjepompoen met tahiniC
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 700 g kippenborstfilets
  • 800 g kastanjepompoen
  • 1 grote ui
  • 2 lente-uien
  • 100 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 1 el agavesiroop
  • 2 dl sweet teriyakisaus
  • 50 g tahini
  • srirachachilisaus
  • 3 el olijfolie
  • 70 g boter
  • peper
  • zout
  • 700 g kippenborstfilets
  • 800 g kastanjepompoen
  • 1 grote ui
  • 2 lente-uien
  • 100 g gegrilde en gezouten cashewnoten
  • 1 el agavesiroop
  • 2 dl sweet teriyakisaus
  • 50 g tahini
  • srirachachilisaus
  • 3 el olijfolie
  • 70 g boter
  • peper
  • zout