Kipsatés teriyaki en puree van kastanjepompoen met tahini
door Jeroen De Pauw


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 700 g kippenborstfilets
- 800 g kastanjepompoen
- 1 grote ui
- 2 lente-uien
- 100 g gegrilde en gezouten cashewnoten
- 1 el agavesiroop
- 2 dl sweet teriyakisaus
- 50 g tahini
- srirachachilisaus
- 3 el olijfolie
- 70 g boter
- peper
- zout
- 700 g kippenborstfilets
- 800 g kastanjepompoen
- 1 grote ui
- 2 lente-uien
- 100 g gegrilde en gezouten cashewnoten
- 1 el agavesiroop
- 2 dl sweet teriyakisaus
- 50 g tahini
- srirachachilisaus
- 3 el olijfolie
- 70 g boter
- peper
- zout